PLAY NOW
FREE GAME DOWNLOAD

What to do if the game does not run or connect.

Are you using same internet connection on PC as on "old laptop" where game is still running fine? Upload new log file onto some file storage service and put link here.

2 years ago

Reply to Spoon :

Are you using same internet connection on PC as on "old laptop" where game is still running fine? Upload new log file onto some file storage service and put link here.

Yes, I am using the same internet connection as on my old laptop but on my new one it dose not run it ha windows 10 but the old one had windows 7 .Yesterday I tested on my old laptop it showed the same problem  I don't know what is going on but I did everything It maybe the problem with the client cause it shows that the enkord update agent.exe stopped working I have 2 laptops and 1 pc I tested on everyone but it shows the same problem or maybe it has something to do with my internet connection or router I use a Wi-Fi box 2.4 g it worked perfectly before . 

2 years ago

But it definitely not anti-virus because no signs of blocking it and no problems from firewall because it is turned off

2 years ago

Can I post it on Mega nz the link

last time i posted it removed as spam links

Edited by StormCaster 2 years ago.

2 years ago

"last time i posted it removed as spam links" this done specially - so that other players didn't go onto external "probably harmfull" links. That don't meant that we (developers) can't acesss this link or post.
Maybe your provider/router is blocking torrents activity (that is the way our update is download)

2 years ago

HOW CAN I UNBLOCK IT

2 years ago

Edited by RadhikaBarve 2 years ago.

2 years ago

Hey my launcher is not working it keeps saying enkord agent not found

The guy minegamersun faces the same problem

Maybe you should make a new launcher for this problerm

Edited by RadhikaBarve 2 years ago.

2 years ago

There is no need to create secondary account. We listed solutions that might help in this theme, try each of them. If problem stays, and it's inside router/provider - there is nothing we can't do to. Google how to configure your router or if problem within provider - ask them, why they limit such network activity..

2 years ago

Reply to RadhikaBarve :

Hey my launcher is not working it keeps saying enkord agent not found

The guy minegamersun faces the same problem

Maybe you should make a new launcher for this problerm

Minegamersun got in so his issue is resolved.

2 years ago

after a windows update I got a message that access was denied to mine_dirt.png: http://imgur.com/a/x2InW

I followed the path as described in the error message and found the culprit. I looked at the permissions the other .pngs had, and I changed the mine_dirt accordingly. After that I had no more problems.

2 years ago

i had the same problem as Well

But i fixed it by Uninstalling AOEO=Age of empires online,Project Celeste and Project Penelope

1 year ago

Please help, i format my laptop and now send this error:

Before the format works fine

wym-1515889762724

1 year ago

Reply to Azhary :

Please help, i format my laptop and now send this error:

Before the format works fine

wym-1515889762724

I found the problem: the router. I call the internet company and the ports 6112, 6113, 6114 are open but still dont work. I download a vpn program (cyberghost) and connect without problem, but if dont connect vpn dont connect and send the error (vpn program its only a trial for 7 days x_x), i call the internet company already 3 times but they cant find the problem, any idea?

1 year ago

Após uma mudança da versão do jogo, o meu não abria mais, ficava uma tela de carregamento branca e não entrava, ao apertar ctrl + alt + del dizia que o core.exe não estava respondendo, procura soluções mas não encontradas, estou reinstalando o jogo para ver se consigo jogar.

Edited by Luna 1 year ago.

1 year ago

Had to get a new computer, laptop died.   Downloaded, played for a week with no problems.  Windows updates have now made TT incompatible.   The game launches, signs on, push Play and loads,  screen goes to a town and within seconds I get a screen that connection has been lost.    I reinstalled windows and TT and it worked for a few more days and is now happening again.   Firewall is turned off.  Totally at a loss what to do now.  

3 weeks 1 day ago

Reply to Azhary :

Please help, i format my laptop and now send this error:

Before the format works fine

wym-1515889762724

I found the problem: the router. I call the internet company and the ports 6112, 6113, 6114 are open but still dont work. I download a vpn program (cyberghost) and connect without problem, but if dont connect vpn dont connect and send the error (vpn program its only a trial for 7 days x_x), i call the internet company already 3 times but they cant find the problem, any idea?

Apparently they are slosed somewhere else. If they are open on the internet provider's side, maybe they are closed on your routre or your PC via firewall.

2 weeks 1 day ago